Εγγραφή μελών

Πήγαινε κάτω

Εγγραφή μελών

Δημοσίευση από Admin Την / Το Κυρ Οκτ 30, 2016 9:11 am

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίζουμε την έλλειψη δομών, την έλλειψη ολοκληρωμένης καθοδήγησης και γενικότερα τα προβλήματα της ΕΑΕ στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν πιο αποτελεσματικά αν ενωθούμε, συναποφασίσουμε και ενεργοποιηθούμε μαζικά. Ενόψει των νέων προκλήσεων και δοκιμασιών χρειάζεται συσπείρωση και αποφασιστικότητα γιατί όπως διαπιστώσαμε και σε προηγούμενες δύσκολες συγκυρίες, όταν ενωθήκαμε νικήσαμε.
Ο Σύλλογος Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής, στα πλαίσια της μαζικοποίησης και της ενεργοποίησης όλων των Αναπληρωτών Καθηγητών που ασχολούνται με την Ειδική Εκπαίδευση και Αγωγή ενημερώνει πως είναι δυνατή η εγγραφή μέλους μέσω της κατάθεσης συνδρομής των 5€ στον τραπεζικό λογαριασμό του ΣΑΚΕΑ στην Τράπεζα Πειραιώς.
Αριθμός Λογαριασμού : 5610084483444
ΙΒΑΝ: GR7901726100005610084483444
Αφού γίνει η κατάθεση αποστέλλεται αντίγραφο της μαζί με αντίγραφο της ταυτότητας του καταθέτη στο email του Συλλόγου syllogosanaplirotoneade@yahoo.gr. Αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση και η ύπαρξη του καταθέτη στους πίνακες εαε τότε αποστέλλεται επιβεβαίωση από τον Σύλλογο προς το μέλος όπου αναφέρεται ο αριθμός μητρώου μέλους. Στον σύλλογο μπορούν να εγγραφούν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους πίνακες αναπληρωτών ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ εαε του Υπουργείου Παιδείας . Όσοι εγγραφούν θα αποκτήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, πρόσβαση στο φόρουμ του συλλόγου καθώς και στο επίσημο γκρουπ του συλλόγου στο facebook. Μέσω αυτής της πρόσβασης θα ενημερώνουν και θα ενημερώνονται, θα συμμετέχουν στις δράσεις του ΣΑΚΕΑ κ.α. Στην συνέχεια, θα προκηρυχτεί Γενική Συνέλευση των μελών όπου θα αποφασιστούν τόσο θέματα του συλλόγου όσο και της ΕΑΕ στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Εκ του ΔΣ του ΣΑΚΕΑ

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 70
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2013

http://sakea.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης