Θέση συλλόγου ως προς το άνοιγμα των πινάκων αναπληρωτών

Πήγαινε κάτω

Θέση συλλόγου ως προς το άνοιγμα των πινάκων αναπληρωτών

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Φεβ 11, 2014 12:39 pm

Σύλλογος Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής

Το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει στο προσκήνιο το θέμα της προσμέτρησης της προϋπηρεσίας των εκπαιδευτικών που αποκτήθηκε μετά το 2010. Είναι παραπάνω από απαραίτητο το να προσμετρηθεί η προϋπηρεσία καθενός αναπληρωτή που εργάστηκε αυτά τα χρόνια σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, σε οποιαδήποτε δομή του ΥΠΑΙΘ έχοντας ενταχθεί στους πίνακες που καταρτίζει το ΥΠΑΙΘ.
Επίσης, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως και οι καθηγητές  που απασχολήθηκαν ή που απασχολούνται στην ειδική αγωγή αποτελούν εκπαιδευτικούς του δημόσιου σχολείου και ως τέτοιοι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε σκέψη ακύρωσης της προϋπηρεσίας τους. Εργαζόμενοι με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και ανάγκες έχουν αποκτήσει εμπειρία στην εκπαίδευση μαθητών και είναι αυτονόητη η προσμέτρηση αυτής της προϋπηρεσίας τόσο στους πίνακες ειδικής αγωγής όσο και γενικής αγωγής.
Όλοι όσοι εργαζόμαστε στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έχοντας τελειώσει τα ίδια πανεπιστήμια, προσφέρουμε την γνώση στους μαθητές της χώρας και γι’ αυτόν τον λόγο η προϋπηρεσία όποιου εργάζεται σε δημόσιο σχολείο είναι αναφαίρετο κεκτημένο του. Ο πίνακας αναπληρωτών ειδικής αγωγής έγινε ώστε να ενταχθούν σε αυτόν οι εκπαιδευτικοί που έχουν λάβει επιπλέον επιμόρφωση και όχι για να διαχωρίσει τους μαθητές σε ειδικής και γενικής αγωγής.

Προσωρινή διοικούσα επιτροπή
Σκρίμπας Μιχάλης
Μαρίνου Δανάη
Οικονομοπούλου Κωνσταντίνα
Αβδελά Ματίλντα
Παλπάνη Μαρία

αυτό είναι το κείμενο που θα στείλουμε αύριο σε διάφορα εκπαιδευτικά sites σχετικά με την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των εκπαιδευτικών που αποκτήθηκε μετά το 2010. γράψτε τις παρατηρήσεις σας για να δούμε πως μπορούμε να το διαμορφώσουμε στην τελική του μορφή.

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 70
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2013

http://sakea.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης